Xion Audio Player

Initial Interface Placement

Feature Requests and Ideas

Postby Rutabaga » May 26th, 2009, 11:15 am

The IT guys at work 'temporarily' removed my second monitor, and that's where my Xion interface normally lives. So after starting my computer, Xion came up way off to the right of my 'current' screen. I couldn't figure any way to move it back into visible range.

Would it be possible to have some sort of 'sanity check' on the position of the interface when first starting up Xion? Maybe if the entire interface is outside the current screen, automatically move it to somewhere visible. Or if there's some legitimate reason to run that way, maybe display a dialog on the current screen asking if the user wants to move the interface somewhere visible.

Actually, I suppose it would be better to check if some portion of the 'moveable' layer(s) is visible, not just any part of the interface. Having a drop shadow on the edge of the current screen still wouldn't help much.

Thanks.
Rutabaga
Xion Supporter
 
Posts: 15
Joined: April 22nd, 2009, 1:33 pm
Location: Elkridge, MD, USA

Postby logokas » May 26th, 2009, 1:42 pm

Didn't the reset position button work?

Then again, multimonitor setups ARE a bitch sometimes..
I shoot and ask questions later.

Take no offense of it.
User avatar
logokas
Xion Addict
 
Posts: 668
Joined: February 25th, 2008, 8:44 am
Location: Estonia

Postby Lance » May 27th, 2009, 1:41 am

Yeah the reset button will do the job. Find it in the config by going to Plugins> Default Interface> Reset Window Position.

Peace, Lance
I made the Xion Default skin. Ask me questions and stuff.

DeviantArt
User avatar
Lance
Xion Fan
 
Posts: 402
Joined: April 10th, 2008, 12:07 pm
Location: East Yorkshire, England

Postby Rutabaga » May 27th, 2009, 11:39 pm

That's what I needed! Thanks.
Rutabaga
Xion Supporter
 
Posts: 15
Joined: April 22nd, 2009, 1:33 pm
Location: Elkridge, MD, USA

Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron