Xion Audio Player

How do nofades work?

Discuss potential bugs with other users or try to find out a solution to an existing bug

Postby xonenine » November 27th, 2010, 12:01 pm

in Build 127 the various nofade, nofadeout, etc. don't seem to work.I tried all the variations, 'less I am writing it wrong:

Code: Select All Code
Layer 2 modify(xx) aclashow nofade


Thanks, xonenine. :)
User avatar
xonenine
Xion Freak
 
Posts: 873
Joined: February 8th, 2008, 1:29 pm
Location: NY

Postby Cliff Cawley » November 27th, 2010, 7:21 pm

xonenine Wrote:in Build 127 the various nofade, nofadeout, etc. don't seem to work.I tried all the variations, 'less I am writing it wrong


You need to add the nofade to the target layer. Its a property that you assign to it.

Triggering Object:
Code: Select All Code
Layer 2 modify(xx) aclashow


Target Object:
Code: Select All Code
id(xx) nofade


Cliff :)
Cliff Cawley
Creator of Xion
r2 Studios
http://www.r2.com.au
http://xion.r2.com.au
User avatar
Cliff Cawley
Creator of Xion
 
Posts: 1955
Joined: September 3rd, 2006, 11:33 am
Location: Brisbane, Australia

Postby xonenine » November 27th, 2010, 10:58 pm

Awesome, works fine, thanks Cliff!

xonenine. :)
User avatar
xonenine
Xion Freak
 
Posts: 873
Joined: February 8th, 2008, 1:29 pm
Location: NY

Return to Bugs (Release Build)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron