Xion Audio Player

wont play after computer returns from sleep mode

Discuss potential bugs with other users or try to find out a solution to an existing bug

Postby bren-star » November 30th, 2010, 9:16 am

So I have xion running all of the time, and when i put my computer into sleep mode, then i return from sleep mode and xion will not play anything when i click play. The only way to fix this is to restart xion, but it can be a little annoying.

I'm starting to notice that this happens even when i dont put my computer to sleep.

Version: 1.0 Build 127

Does anyone else have this problem?
bren-star
Xion Supporter
 
Posts: 1
Joined: November 15th, 2010, 4:27 am

Postby Cliff Cawley » November 30th, 2010, 10:50 pm

bren-star Wrote:So I have xion running all of the time, and when i put my computer into sleep mode, then i return from sleep mode and xion will not play anything when i click play. The only way to fix this is to restart xion, but it can be a little annoying.

I'm starting to notice that this happens even when i dont put my computer to sleep.

Version: 1.0 Build 127

Does anyone else have this problem?


I regularly put my computer to sleep, then return and keep playing, so it might be something with your drivers?

Have you tried installing the latest drivers for your sound card?

Cliff :)
Cliff Cawley
Creator of Xion
r2 Studios
http://www.r2.com.au
http://xion.r2.com.au
User avatar
Cliff Cawley
Creator of Xion
 
Posts: 1955
Joined: September 3rd, 2006, 11:33 am
Location: Brisbane, Australia

Return to Bugs (Release Build)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest