Xion Audio Player

Xion 1.0 build 114 Beta Release

Beta Builds of Xion. These are builds that are not quite ready for Release, but need feedback and bug submissions in order to move it to Release Status

Postby Cliff Cawley » April 29th, 2009, 11:38 pm

Jikaru Wrote:So If I drag the xion window over a text area, like the one im typing in now, hover over a button and click back in the text box (still in the skin's psd total area but in an empty area) It will click over to the browser and I can type but the state of the button I hovered over previously will still be _over....


Fixed for build 115

Cliff :)
Cliff Cawley
Creator of Xion
r2 Studios
http://www.r2.com.au
http://xion.r2.com.au
User avatar
Cliff Cawley
Creator of Xion
 
Posts: 1955
Joined: September 3rd, 2006, 11:33 am
Location: Brisbane, Australia

Postby xonenine » May 1st, 2009, 8:40 am

I can't pin down when it happened Cliff, but I can no longer browse skin packages in the menu when there is more than one .psd. xonenine :)

Edit: when you already have a skin chosen that has multiple .psds, and "choose skin", then and only then can you see all of the package in the menu.
User avatar
xonenine
Xion Freak
 
Posts: 873
Joined: February 8th, 2008, 1:29 pm
Location: NY

Postby Jikaru » May 1st, 2009, 9:09 am

sweet maybe 115 will be our magic number :D
User avatar
Jikaru
Xion Fan
 
Posts: 306
Joined: December 26th, 2007, 1:56 pm
Location: Orlando, FL, USA

Postby Cliff Cawley » May 1st, 2009, 12:55 pm

xonenine Wrote:I can't pin down when it happened Cliff, but I can no longer browse skin packages in the menu when there is more than one .psd. xonenine :)

Edit: when you already have a skin chosen that has multiple .psds, and "choose skin", then and only then can you see all of the package in the menu.


This is actually a feature.

Skin packs now contain skins for multiple plugins so it will try to load all relevant skins out for you for all plugins. I.e. if you have one skin on the playlist and one skin on the player, and you open the default skin, it will load it onto both automatically, so that you don't have to manually do it each time.

If you want to browse the contents, either hold shift and double click the skin pack, or right click and select 'View Skin Pack'. This allows you to just apply individual skins.

Cliff :)
Cliff Cawley
Creator of Xion
r2 Studios
http://www.r2.com.au
http://xion.r2.com.au
User avatar
Cliff Cawley
Creator of Xion
 
Posts: 1955
Joined: September 3rd, 2006, 11:33 am
Location: Brisbane, Australia

Postby Pixel-Z » May 1st, 2009, 8:35 pm

What is the minimal size of the spectrum visualization layer?

I've noticed that smaller layers can display oscilliscope vis but can't spectrum vis.
User avatar
Pixel-Z
Xion Supporter
 
Posts: 20
Joined: September 2nd, 2007, 2:18 am
Location: Croatia

Postby Cliff Cawley » May 2nd, 2009, 11:12 am

Pixel-Z Wrote:What is the minimal size of the spectrum visualization layer?

I've noticed that smaller layers can display oscilliscope vis but can't spectrum vis.


There wasn't supposed to be a minimum size and its a bug that it didn't display. This has been fixed for 115.

Cliff :)
Cliff Cawley
Creator of Xion
r2 Studios
http://www.r2.com.au
http://xion.r2.com.au
User avatar
Cliff Cawley
Creator of Xion
 
Posts: 1955
Joined: September 3rd, 2006, 11:33 am
Location: Brisbane, Australia
Previous

Return to Beta Builds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests